"محمدعلي حياتي" در گفتگو با خبرنگار دانشگاهي مهر با اعلام اين خبر افزود: آنچه كه روز گذشته در كميسيون مورد بحث قرار گرفت در راستاي بحث سال گذشته بود و بر اين موضوع دلالت دارد كه دانشگاه هاي دولتي ظرفيت هاي اصلي و واقعي خود را به كار نگرفته اند. كميسيون آموزش و تحقيقات در سال گذشته وارد عمل شد و به ظرفيت ها افزوده شد.
مخبر كميسيون آموزش و تحقيقات مجلس شوراي اسلامي اظهار داشت: در سال جاري كميته اي متشكل از وزارت علوم، وزارت بهداشت و سازمان مديريت و برنامه ريزي تشكيل شده است كه تا پايان ارديبهشت ماه به تعيين ظرفيت نهايي پذيرش دانشجو در دانشگاه ها مي پردازند. نتايج اين بررسي ها به كميسيون آموزش ارائه خواهد شد.
وي خاطر نشان كرد: دانشگاه ها در سايه فعال شدن هيات هاي امنا و بر طبق قانون استقلال دانشگاه ها اين اختيار را دارند كه بتوانند متناسب با امكانات و نيروي هيات علمي به برنامه ريزي بپردازند. ظرفيت نهايي پذيرش دانشجو نيز توسط وزير علوم با توجه به اطلاعاتي كه از دانشگاه ها دريافت مي كند به كميته تعيين شده اعلام مي شود.
"حياتي" گفت: طبق جلسه روز گذشته كميسيون پذيرش دانشجو در هر كد رشته نبايد كمتر از 30 نفر باشد و آماري كه تا پايان ارديبهشت ماه به كميسيون مي آيد در كنكور 86-85 اعمال خواهد شد.
وي افزود: توجه به توسعه كمي در راستاي كاهش نارضايتي جوانان و جلوگيري از سرخوردگي آنان انجام مي گيرد و البته در راستاي توسعه كيفي آموزش عالي نيز برنامه هايي در دستور كار است كه افزايش چشمگير حقوق اعضاي هيات علمي دانشگاه ها و بالا بردن انگيزه در آنها از جمله اين برنامه ها است.
نظر شما